Wallmans “Jubilee” sætter gang i rytmesansen

party-maskine buldrer derudad med endnu et velorkestreret dinnershow, men jubilæumsfejringen i “Jubilee” mærker man ikke meget til.

★★★★☆☆

i Cirkusbygningen i København fejrer 20-års jubilæum med showet “Jubilee”. Og de festklædte gæster – både de garvede og novicerne – bidrog med højt humør til gallapremieren i tirsdags. Nogle timer senere kunne man så vralte hjemad med sin promille og en umiskendelig ringen for ørerne.

Det Vegas-agtige koncept med performere, der både synger, danser og serverer, fungerer stadig fortrinligt. Og logistikken i hele arrangementet, som denne anmelder tidligere har hyldet, er stadig imponerende: At kunne servere en velsmagende 4-retters til så mange mennesker med et smil på læben imellem sine kostumeskift og optrædender er i sig selv en kraftpræstation. Og man må tage hatten af for den kompromisløshed, der ligger bag konceptet, som insisterer på kvalitet både på scenen og ved bordene.

Og der er sørme kvalitet på scenen. For de medvirkende forstår virkelig at spille op til fest. står bag de prægtige kostumer, og har skabt glimrende vokal- og orkesterarrangementer af de mange hits, der sætter gang i rytmesansen hos publikum. Og et enkelt følsomt øjeblik blev der også plads til i et Coldplay-nummer, hvor vi blev mindet om verden uden for Cirkusbygningen, hvilket klæder konceptet.

Der er imponerende gode sangere på scenen, hvilket ikke er ulig tidligere års shows. Særligt og gør sig bemærket med deres vokalpræstationer, mens de alle seks i det hele taget stråler som performere med karakter og scenetæft. De giver tilsammen showet glans og nerve. Også de medvirkende cirkusartister og den rappe værtinde, dragqueenen , giver igen i år showet farve og kant.

Desværre savner vi alvorligt nogle koreografier, der indimellem bliver næsten pinligt banale og bedagede, og de medvirkende dansere bliver mere statister end solister. Det er simpelthen ærgerligt!

er specialister i at skabe en fest, og det gør de år efter år. Og i år er ingen undtagelse. Man kunne nok forvente et nøk opad i festlighederne og wow-oplevelserne i år, når vi nu fejrer 20-året for , men i det store hele er dette års dinnerparty ikke mere spektakulært, end de foregående år. Men standard altså er stadig tårnhøj, og en aften i Cirkusbygningen er altså heller ikke i år spildt.


Iscenesættelse: Medvirkende: , , , , , , , , , , , , , og Musikere: , , og Kostumedesign: | Musikalsk arrangement: Lysdesign: Produceret af:

Del med dit netværk