ANMELDELSE: Å vil liv, Seidlers Sensorium

En ceremoniel genopdagelse af økosystemet

Vandreforestillingen "Å vil liv" fra Seidlers Sensorium kombinerer sange, replikker og rituelle handlinger, når den indvier os i naturen.

Det er en noget kringlet titel, vi her skal forholde os til: "Å vil liv"

Åh, hvilket liv? Et vildt liv? Eller er det åen, der vil livet? Det er ikke i sig selv en meningsbærende titel, men ikke desto mindre er der masser af mening bag ordene. For Seidlers Sensorium sætter med "Å vil liv" fokus på det livgivende i naturen omkring os, under os og i os.

Den kringlede titel refererer til de kringlede vandløb, der danner grundlag for biodiversitet og frugtbarhed. Det sker i en musikalsk og poetisk, stedspecifik vandreperformance i (nogenlunde) grønne omgivelser.

Denne artikel kan også læses (gratis) på teateravisen.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere