ANMELDELSE: Ned på jorden, Teater Patrasket

"Ned på jorden" er et smukt fortalt eventyr om at modnes

Der er en bedsteforælderlig stemning over Teater Patraskets "Ned på jorden" om den sarte pige Constance og hendes to aldrende tjenestefolk.

"Der var engang," lyder den første replik i Teater Patraskets forestilling "Ned på jorden". Vi hører historien om pigen Constance, der er en temmelig forkælet datter af nogle virkelig rige forældre. Hun har en tennisbane, en swimmingpool og hele tre heste. Hun får lørdagspakker hver lørdag og håndplukket luksus-te fragtet halvvejs rundt om jorden.

Denne artikel kan også læses på teateravisen.dk.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere