ANMELDELSE: Ned på jorden, Teater Patrasket

"Ned på jorden" er et smukt fortalt eventyr om at modnes

Der er en bedsteforælderlig stemning over Teater Patraskets "Ned på jorden" om den sarte pige Constance og hendes to aldrende tjenestefolk.

"Der var engang," lyder den første replik i Teater Patraskets forestilling "Ned på jorden". Vi hører historien om pigen Constance, der er en temmelig forkælet datter af nogle virkelig rige forældre. Hun har en tennisbane, en swimmingpool og hele tre heste. Hun får lørdagspakker hver lørdag og håndplukket luksus-te fragtet halvvejs rundt om jorden. Og så har hun to tjenestefolk, Martha og Arthur, som er dem, der fortæller historien.

Den første replik leder straks tankerne hen på Holger Drachmanns eventyrkomedie "Der var engang", hvilket ikke er nogen helt tosset association. Lige så krævende og kræsen er vores Constance, selvom prinsessekronen ikke sidder på hovedet af hende, men kun er antydet i toppen af scenografien.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere