ANMELDELSE: Alt er godt, Huxi Bach

Huxi Bach tvivler på menneskeheden i showet ”Alt er godt”

Selvom showet hedder “Alt er godt”, så drejer Huxi Bachs nye comedyshow sig om alt det forfærdelige, som vi ikke rigtig får gjort noget ved.

4 ud af 6 stjerner

Han har ikke stået i mange sekunder på scenen, journalisten og komikeren Huxi Bach, da han må erkende, at showets titel ikke er helt retvisende. For "alt er ikke godt," siger han. "Alt er forfærdeligt!" Og vi tøver ikke med at give ham ret.

Ved siden af ham på scenen hænger en løselig efterligning af Leonardo da Vincis ”Den Vitruvianske Mand”, der ligner en videnskabelig skitse over menneskets fysik. Og showet bliver da også nærmest et studie i menneskedyrets natur.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere