ANMELDELSE: Huxi Bach : Ind til benet, Musikhuset Aarhus

Nyt, satirisk comedyshow fra – onemanshowet “Ind til benet” er på turné med sange, jokes og verbale øretæver til og om det danske demokrati.

5 ud af 6 stjerner

er journalist og satiriker, måske mest kendt for sine medværtsskaber i radioprogrammerne med Karen Thisted og tv-programmerne med . I dette comedyshow ser vi ham som one-man-band og komiker, og “Ind til benet” er ligesom hans tidligere onemanshows både musikalsk og underholdende.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere