ANMELDELSE: At lære at dø, Mungo Park

Klimarædsler skyller ind over os i ”At lære at dø”

Viktor Tjernelds klimaforestilling ”At lære at dø” på Mungo Park bliver desværre en forudsigelig og ikke særligt oplysende omgang skældud.

3 ud af 6 stjerner

Mens store skove brænder det ene sted, oversvømmer gaderne det andet sted. De uhyrlige klimaforandringer er vi efterhånden ved at fatte, at vi selv har lod og del i, men gør vi noget ved det?

Instruktøren Viktor Tjerneld har især imponeret denne anmelder med sine dokumentariske forestillinger ”OW Bunker” på Teater Nordkraft (2019) og fake news-forestillingen ”Spejlmanden” på Mungo Park (2020). Nu er han tilbage på samme Mungo Park i Allerød, hvor klimakatastrofen er på tapetet med forestillingen ”At lære at dø”.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere