ANMELDELSE: Bornholms Sommerrevy 2022 – Pip pip hurra

Ringe tekster slår heldigvis ikke Bornholms Sommerrevy ud

Bornholms Sommerrevy har scenisk dygtighed og en uimodståelig charme, som i år er deres redning fra en række usædvanligt dårlige tekster.

4 ud af 6 stjerner

Den tredje sæson af Bornholms Sommerrevy er rykket ind i forsamlingshuset Kyllingemoderen i den bornholmske skov Almindingen. Men selvom revyen kun har et par år på bagen, så har den allerede sat sig som en vaskeægte bornholmertradition. Det mærker man til premieren, hvor snakken går blandt publikum om de forrige sæsoner og om de medvirkende, som man er på fornavn med.

Af de brede, professionelle revyer i landet er Bornholms Sommerrevy måske også den mest lokale. Her skal man som turist eller tilflytter spidse ører, når den bornholmske dialekt rigtigt tager fat.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere