ANMELDELSE: Crazy Christmas Cabaret- Tell Me About It, London Toast Theatre

"Tell Me About It" - a not so crazy christmas cabaret

London Toast Theatre byder på traditionsrig komik med "Tell Me About It", men der er ikke nok crazykomik i dette års Crazy Christmas Cabaret.

3 ud af 6 stjerner

På fyrretyvende år byder London Toast Theatre på Crazy Christmas Cabaret. Siden 1982, kun undtaget 1983 og sidste års coronaaflysning, har truppen med Vivienne McKee i spidsen underholdt med skæve, satiriske fortolkninger af kendte fortællinger, tv-formater og filmgenrer.

Og man mærker tydeligt, hvordan forestillingen er blevet til en tradition. En fyr bag mig, der har været med siden 2006 og havde taget en såkaldt virgin med sig som ledsager, gjorde en vældig indsats for at forberede sin makker på, hvornår man skulle klappe, buhe og række hånden op. Og alle vi andre

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere