ANMELDELSE: Dobbelt V, Blaagaard Teater

“Dobbelt V” er mere musikalsk comedy end teater

Det selvbiografiske onemanshow “Dobbelt V” af og med passer til s nye profil, men halter rent dramatisk.

3 ud af 6 stjerner

Den selvbiografiske monolog “Dobbelt V” er den første forestilling på programmet hos – det nye navn for Teater Grob, som overtog som teaterchef i 2021. Med det nye navn følger en ny kunstnerisk profil, der “præsenterer historier fra de mange forskellige og fascinerende stemmer, der findes i Danmark, og som repræsenterer alle de ansigter og kroppe, vi ser i samfundet,” som udtaler på teatrets hjemmeside. Og dén profil passer “Dobbelt V” godt ind i.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere