ANMELDELSE: Dobbelt V, Blaagaard Teater

"Dobbelt V" er mere musikalsk comedy end teater

Det selvbiografiske onemanshow "Dobbelt V" af og med Wahid Sui Mahmoud passer til Blaagaard Teaters nye profil, men halter rent dramatisk.

3 ud af 6 stjerner

Den selvbiografiske monolog "Dobbelt V" er den første forestilling på programmet hos Blaagaard Teater – det nye navn for Teater Grob, som Sargun Oshana overtog som teaterchef i 2021. Med det nye navn følger en ny kunstnerisk profil, der "præsenterer historier fra de mange forskellige og fascinerende stemmer, der findes i Danmark, og som repræsenterer alle de ansigter og kroppe, vi ser i samfundet," som Sargun Oshana udtaler på teatrets hjemmeside. Og dén profil passer "Dobbelt V" godt ind i.

Her udfolder skuespiller Wahid Sui Mahmoud sin egen personlige historie om at være født i Jordan og opvokset i Danmark med en arabisktalende far. Vi ser ham som tolk imellem sin far og sin lærer til skole-hjem-samtalen, hvor han hustler sig til mere fritid under ramadan.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere