ANMELDELSE: Afgangsreadings fra Dramatisk Skrivekunst, Teater Grob

Psykologisk og psykedelisk dramatik fra Scenekunstskolen

De to afgangsstuderende fra Dramatisk Skrivekunst på DDSKS dimitterer med værkerne "Fra et sted hvor ingenting kan gro" og "Bygningen".

Der er noget særligt over at opleve afgangsforestillingerne fra Den Danske Scenekunstskole. Det er altid som et kig ind i fremtiden, når morgendagens scenekunstnere for første gang folder vingerne ud.

Det gjaldt også denne mandag aften på Teater Grob i København, hvor Ingeborg Thomsen og Regina Rex, der dimitterer fra Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole (DDSKS), præsenterede deres afgangsprojekter. Det skete med to afgangsreadings, der er iscenesat af Peter Dupont Weiss.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere