ANMELDELSE: En kænguru som dig, Anemonen og Hils Din Mor

En homoseksuel boksekænguru nedbryder fordomme

I børneforestillingen “En kænguru som dig” af Ulrich Hub stikker to cirkusdyr af, da de får mistanke om, at deres dyretæmmer er homo.

4 ud af 6 stjerner

Der går regnbuefarvet børnelitteratur i den, når teatret og LGBTQ+-teatergruppen i samarbejde opsætter “En kænguru som dig” – en dansk oversættelse tyske Ulrich Hubs børnebog “Ein Känguru wie du”. Historien er en fabel om en dyretæmmer og hans to rovkatte, den hvide tiger Pascha og den sorte panter Lucky, og om deres forberedelser til at optræde til et slags talentshow.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere