ANMELDELSE: Esbjerg Revyen 2021

Trine Gadeberg er Esbjerg Revyens schweizerkniv

Årets Esbjerg Revyen kombinerer nye og genbrugte numre i en velskabt og varieret revy med god vægt på de medvirkendes stærkeste sider.

4 ud af 6 stjerner

Det buldrer af begejstring i Musikhuset Esbjerg, da vi hører en spinkel stemme fra kulissen henimod slutningen af årets Esbjerg Revyen. Hvis vi ikke genkender stemmen fra flere af de senere års revyer – i flere landsdele – så kender vi den helt sikkert fra YouTube og Facebook.

Stemmen tilhører nemlig Pelle på fem og et halvt år med stribet tophue, shorts og t-shirts med dyremotiver. Han har en imponerende evne til at opfatte tidens tendenser og ikke mindst sine forældres bryske udtalelser, som han gengiver vidunderligt og skræmmende ærligt. Det er "kraaaaaftedme" sjovt.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere