ANMELDELSE: Esbjerg Revyen 2021

Trine Gadeberg er Esbjerg Revyens schweizerkniv

Årets Esbjerg Revyen kombinerer nye og genbrugte numre i en velskabt og varieret revy med god vægt på de medvirkendes stærkeste sider.

4 ud af 6 stjerner

Det buldrer af begejstring i Musikhuset Esbjerg, da vi hører en spinkel stemme fra kulissen henimod slutningen af årets Esbjerg Revyen. Hvis vi ikke genkender stemmen fra flere af de senere års revyer – i flere landsdele – så kender vi den helt sikkert fra YouTube og Facebook.

Stemmen tilhører nemlig Pelle på fem og et halvt år med stribet tophue, shorts og t-shirts med dyremotiver. Han har en imponerende evne til at opfatte tidens tendenser og ikke mindst sine forældres bryske udta

Dette indlæg kræver abonnement

Artiklen er udgivet både på mortenhede.dk og i Jyllands-Posten. Opret abonnement til en valgfri pris her, og få adgang til alle anmeldelser og artikler på mortenhede.dk, eller besøg jp.dk for at læse videre.

Vær opmærksom på, at abonnementet udelukkende er til personlig brug. Dit login må derfor ikke deles med andre, ligesom du ikke må printe eller kopiere indholdet uden særskilt tilladelse.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Vil du dele indlægget?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere