ANMELDELSE: Hjørring Revyen 2022

Flere mindeværdige øjeblikke i en ellers jævn Hjørring Revyen

Igen i år imponerer Henrik Baloo Andersens lille og særdeles velspillende bigband, men vi savner lidt af Hjørring Revyens groteske særpræg.

4 ud af 6 stjerner

Det er et gedigent trekløver, der efterhånden er fast inventar i revyen i Hjørring. Trine Gadeberg, Kasper Le Fevre og Preben Kristensen er virtuose i såvel komik, musik og decideret karakterskuespil. Og med Rikke Buch Bendtsen og Tomas Ambt Kofod på holdet er der skruet yderligere op for især de vokale finesser.

Det hele bindes sammen af musikken, der ledes storsmilende af revyens direktør og kapelmester, Henrik Baloo Andersen, som har hentet et mindre bigband ind.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere