Mathilde Passer Fotograf: Büro Jantzen

ANMELDELSE: Jeg er sgu min egen, Nørrebro Teater

En hovedrolle der Passer

En teaterversion af musicalfilmen “Jeg er sgu min egen” fra 1967 spiller nu Nørrebro Teater, hvor Mathilde Passer imponerer i Daimis rolle. Forestillingen spiller til den 13. april 2019.

Læs anmeldelsen på jyllands-posten.dk


Baseret på musicalfilm af: Klaus Rifbjerg | Musik: Bent Fabricius-Bjerre | Dramatisering: Jeanette Munzert | Iscenesættelse: Niclas Bendixen | Medvirkende: Mathilde Passer, Marie Askehave, Anne Sofie Espersen, Tom Jensen, Morten Hemmingsen og Nicolai JandorfKapelmester og musikalsk arrangement: Søren GraversenScenografi: Torden og LynildKoreografi: Peter FriisLysdesign: Henrik Kegnæs SpangsboLyddesign: Morten Horn Oxholm og Baldur KampmannProduceret af: Nørrebro Teater


Jeg er sgu min egen - Nørrebro Teater
Fotograf: Büro Jantzen