ANMELDELSE: Jesus Christ Superstar, Aarhus Teater

En uelegant version af musical-klassikeren "Jesus Christ Superstar" reddes af et velsyngende og velspillende cast på Aarhus Teater.

3 ud af 6 stjerner

Rockmusicalen "Jesus Christ Superstar" af Tim Rice og Andrew Lloyd Webber spiller nu i en ny oversættelse og iscenesættelse på Aarhus Teater. Og musicalen har premiere kun en uge efter de påskedage, som hele forestillingen drejer sig om.

I rollen som Jesus er Simon Mathew smuk, kærlig og kraftfuld i både fysik og vokal. Hos ham står Cecilie Stenspil i rollen som Maria Magdalene, og hun formidler sin karakter med emotionel opmærksomhed og med en gribende ægthed i stemmen.

Jesus Christ Superstar - Aarhus Teater
Simon Mathew og Cecilie Stenspil m.fl.
Foto: Rumle Skafte

Desuden er de stærkeste kort i castet de tidligere og nuværende Aarhus-skuespillere Jacob Madsen Kvols (Pilatus), Mathias Flint (Herodes), Ashok Peter Pramanik (Annas) og Michael Lundbye Slebsager (Peter). Alle formår at kombinere stærke skuespilteknikker med ganske fornuftige sangstemmer.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere