ANMELDELSE: Kannibalen, Det Kongelige Teater og Teater Grob

Mørket forstærker de makabre billeder i "Kannibalen"

Den virkelige kannibalsag fra Tyskland i 2001 er blevet til et stærkt fortalt krimidrama, der skaber rædselsfulde billeder hos publikum.

5 ud af 6 stjerner

Når man var anmelder ved premieren på "Kannibalen" i Skuespilhuset, så er det svært ikke at nævne det drama, der utilsigtet udspillede sig på publikumsrækkerne. Et godt stykke inde i forestillingen begynder der at komme mærkelige lyde fra nogle af tilskuerne. Få sekunder senere blev der kaldt efter hjælp, og lyset blev tændt.

En ung fyr havde fået det dårligt. Da vi – og ikke mindst den unge mand – syntes at være klar til at fortsætte, begyndte en kvinde på rækken bagved at kaste op.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere