ANMELDELSE: Kerteminderevyen 2022

Variation og revytæft kendetegner årets Kerteminderevyen

Kerteminderevyen er stadig grænseoverskridende, men i år er der balance imellem de umotiverede provokationer og de mere meningsfyldte numre.

4 ud af 6 stjerner

Med undertitlen ”ét skridt for langt” lægger Kerteminderevyen ikke skjul på, at det er et mål i sig selv at træde nogle over tæerne. Og sidste år gjorde revyen da også denne anmelder småfornærmet over, at de fleste numre var sjove på de fremmedes, de fedes og de transkønnedes bekostning.

Igen i år drejer flere af revyens numre sig om en udenlandsk accent, hvor den eneste pointe tilsyneladende er at pege på forskellighederne. Men der er alligevel en mere tidssvarende modvægt i flere andre numre, som gør helhedsindtrykket af revyen mindre problematisk.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere