ANMELDELSE: Øjne, Teater Momentum

Teaterløst teater på Momentum? Tak, men nej tak!

Når Teater Momentum slår dørene op til "Øjne", så er det omtrent det eneste, som Teater Momentum gør – resten skal publikum selv stå for.

1 ud af 6 stjerner

I denne sæson er det forfatter, performance- og billedkunstner Monia Sander Haj-Mohamed, der har fået den kunstneriske A-nøgle til Teater Momentum i Odense. Hvert år ansætter teatret en ny kunstnerisk leder, som skal stå i spidsen for teatrets egenproduktioner i en sæson.

Modellen afføder nogle virkelig interessante scenekunstprojekter, og ikke mindst har teatret fundet og dyrket nogle markante scenekunstnere igennem tiden. I de senere år har eksempelvis Anna Malzer og Niels Erling hver haft et år som kunstnerisk leder på Teater Momentum, hvorefter de har ført lederkarr

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere