ANMELDELSE: Omstigning til Paradis, Aarhus Teater

Sirlig og skarp opsætning af "Omstigning til Paradis" i Aarhus

Blanche DuBois' fald fra overklasse til galeanstalt er fremragende fortalt i Aarhus Teaters kliniske fortolkning af "Omstigning til Paradis".

5 ud af 6 stjerner

Det er en barsk historie, som Aarhus Teater fortæller med opsætningen af Tennessee Williams’ nyklassiker “Omstigning til Paradis”. De to søstre, Blanche og Stella, kommer fra gode kår på landstedet Belle Reve, som hører til slægten.

Stella forlod det hele for sit forhold til den polske underklassefyr Stanley, der både arbejder og tænker med hænderne, og som hun deler et simplere liv i nøjsomme omgivelser sammen med. Blanche derimod er blevet på Belle Reve og har holdt insisterende fast i sine dyre vaner. Men til sidst har hun forgældet sig og sat fødehje

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere