ANMELDELSE: Shame!, Ambassaden

Der er lalleglad humor på Ambassaden, hvor forestillingen Shame! spiller i disse dage. En klukkende latter høres fra publikum, men forestillingen savner indhold.

3 ud af 6 stjerner

Forestillingen Shame! handler om reality-tv og om, hvordan disse deltagere presser sig selv ud i situationer i berømmelsens eller selviscenesættelsens navn. Men først for sent opdager de, at de ikke ville ende der, hvor de nu er endt. Solid idé - og oven i købet med den tidligere reality-deltager Tammie Bergholdt i rollen som sig selv.

Over for hende spiller Tue Heiberg Madsen en anden deltager i forestillingens fiktive reality-program Shame!, hvor de ydmyger sig selv for åben skærm. Tue Heiberg Madsen spiller også sig selv i forestillingen, og for at gøre selviscenesættelsen komplet, så iscenesætter Tue Heiberg Madsen også forestillingen og - ja, sig selv.

Og forestillingen er til tider ganske morsom. Komikken i forestillingen er helt klassisk; en mand styrter på røven, og vi griner.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere