CATCH på Ambassaden tæt på dødfødt

En kommentar på Ambassadens vækstlagskoncept CATCH, der skal være med til at udvikle byens talenter. Jeg besøgte CATCH den 24. februar 2014.

Den ny ledelse på teatret Ambassaden i Aarhus midtby har søsat konceptet CATCH, der skal være med til at udvikle den århusianske talentmasse. Der er ingen tvivl om, at byen har brug for insitutioner, der for alvor tager ansvar for talentudvikling i byen, så vækstlaget ikke stagnerer i vækstlaget. Men konceptet CATCH har væsentlige udfordringer, før det kan udfylde det tomrum i Aarhus' kulturliv.

Kort beskrevet er meningen med CATCH, at de optrædende kunstnere er en del af Ambassaden, og løbende modtager de coaching og vejledning af Ambassadens ekspertpanel - det vil sige en række kunstnere eller kulturformidlere, som Ambassaden har aftalt samarbejde med. En gang i måneden optræder de på CATCH, hvor de har 10-15 minutter til at vise hele eller dele af deres optrædener.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere