ANMELDELSE: Sønderborg Sommer Revy Show 2022

Grineflip og gåsehud i Sønderborg Sommer Revy Show

Der er stærke solosangere og sjove komikerkræfter på scenen i årets Sønderborg Sommer Revy Show, som underholder uden at glemme tidens tand.

5 ud af 6 stjerner

Igen i år har Sønderborg Sommer Revy Show besat scenen med et velsyngende show-hold. Gengangerne fra sidste år er Jesper Lundgaard og Jeff Ace Schjerlund, samt selvfølgelig revyens frontfigur og instruktør, Jeanne Boel. De får i år selskab af Lisbeth Kjærulff og Rasmus Søndergaard, der også begge har erfaring med både det musikalske og det komiske.

Der er altså lagt op til endnu en sommerrevy i showformat, og på mange måder bliver dette års revy også en forlængelse af det, der fungerede så godt sidste år.

I sangene hører vi en række fremragende solopræstat

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere