ANMELDELSE: Thomas Warberg – Et storslået menneske, Bremen Teater

Gags og grimasser i Warbergs værktøjskasse

Med sit nye onemanshow "Et storslået menneske" placerer Thomas Warberg igen sig selv blandt dansk standups teknisk dygtigste komikere.

5 ud af 6 stjerner

I 2019 var Thomas Warberg på turné med showet "Perfektion, overskud og andre lorteord", som jeg i sin tid gav 6 stjerner. Warberg er en komiker, der gang på gang imponerer med et stort arsenal af værktøjer i jokeskrivepulten, og samtidig er hans levering på scenen en skøn variation af både afslappet og ekspressiv fysik.

Det er også tilfældet i hans nye onemanshow "Et storslået menneske", der havde premiere på Bremen Teater i København fredag aften.

Han kommer ind på scenen til et tungt techno-beat og med løbelys i de kulørte lamper, der fungerer som bagtæppe på scenen.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere