ANMELDELSE: Tour de chambre, Det Kongelige Teater

Overraskende gode skuespilpræstationer i "Tour de chambre"

Teaterversionen af Tine Høegs roman ”Tour de chambre” byder på nogle træge minutter, men også imponerende gode skuespilpræstationer.

4 ud af 6 stjerner

For anden gang opsættes en af Tine Høegs romaner på Det Kongelige Teater. Og det er godt skuldret af en forfatter med kun to romanudgivelser i bagagen.

Den første var debutromanen ”Nye rejsende”, der med kun få virkemidler og en fremragende solopræstation af skuespiller Sicilia Gadborg Høegh blev til et mindeværdigt teaterprojekt på nationalscenen.

Nu er det Tine Høegs anden roman, ”Tour de chambre”, som Det Kongelige Teater har grebet fra bestseller-hylden.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere