ANMELDELSE: Tro, håb og gorgonzola, Teatret Masken og Teater Vestvolden

Vittig og imponerende animeret "Tro, håb og gorgonzola"

Børnebogen "Tro, håb og gorgonzola" af Lars Daneskov er sjov og visuelt vellykket i teaterversionen hos Teatret Masken og Teater Vestvolden.

Det er en regulær forvekslingskomedie, der udspiller sig i journalist og forfatter Lars Daneskovs børnebog "Tro, håb og gorgonzola", som Teatret Masken og Teater Vestvolden nu spiller i en dramatisering af Anna Panduro. Drengen Anton, der bor alene med sin mor, ostehandleren kaldet Ostedamen, hører hvordan hun savner en mand med lange arme, som kan nå ostene på øverste hylde. Han bemærker også, hvordan hun beundrer overskægget på den charmerende Don Amore, der er mesterdetektiven i den tv-serie, de ser sammen hver onsdag.

Nu handler det altså om at finde en mand med overskæg og lange arme, og heldigvis har Anton sin veninde Molly, der med sine vaneforbryderiske tendenser er mere end klar til at hjælpe ham.

Gratis anmeldelser af aktuelle forestillinger

På mortenhede.dk får du gratis adgang til anmeldelser af aktuelle forestillinger. Ældre anmeldelser og øvrige artikler på mortenhede.dk kræver et abonnement.

Ønsker du fuld adgang, kan du prøve det gratis i 14 dage her!

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere