Wallmans festmaskine buldrer atter afsted i Cirkusbygningen

Der er gode muligheder for fest og fornøjelse til Wallmans dinnerparty "Viva", der er overraskende velproduceret og også temmelig hedt.

4 ud af 6 stjerner

Premieren på Wallmans nye dinnershow "Viva" var også mit første møde med det svenskfunderede partykoncept, der forener sceneunderholdning, 4-retters menu og dj-ledsaget dansegulv. Udefra set er det et koncept, der lover mere kvantitet end kvalitet, men denne anmelder blev alligevel overrasket mere end én gang.

For det første må man altså tage hatten af for den logistiske pragtpræstation, som ligger bag afviklingen af sådan et show. Tjenerne strømmer ind i salen med hænderne fulde af tallerkener og får relativt hurtigt placeret de dampende varme retter foran hundredvis

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere