ANMELDELSE: Viva, Wallmans

Wallmans festmaskine buldrer atter afsted i Cirkusbygningen

Der er gode muligheder for fest og fornøjelse til Wallmans dinnerparty "Viva", der er overraskende velproduceret og også temmelig hedt.

4 ud af 6 stjerner

Premieren på Wallmans nye dinnershow "Viva" var også mit første møde med det svenskfunderede partykoncept, der forener sceneunderholdning, 4-retters menu og dj-ledsaget dansegulv. Udefra set er det et koncept, der lover mere kvantitet end kvalitet, men denne anmelder blev alligevel overrasket mere end én gang.

For det første må man altså tage hatten af for den logistiske pragtpræstation, som ligger bag afviklingen af sådan et show.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere