ANMELDELSE: Asta, Det Flydende Teater & Teatergrad

Underholdende teaterportræt af superstjernen Asta Nielsen

Det Flydende Teater og Teatergrad er igen gået sammen om en dokudramatisk portrætforestilling – denne gang om skuespilleren Asta Nielsen.

4 ud af 6 stjerner

Vi sidder for foden af den skrånende græsplæne, hvor vi har vendt næserne mod Bagsværd Sø, der danner det idylliske bagtæppe for Lisbeth Burians scenografi. Igen i år tager Det Flydende Teater og Teatergrad fat på en kvindesag af historisk kaliber, når de indtager parken bag Sophienholm Kunsthal i Kongens Lyngby.

Forfatteren Thit Jensen og kunstmaleren Anna Ancher er blandt de personligheder, der har været centrum for de seneste års forestillinger med feministisk islæt.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere