ANMELDELSE: Copenhagen Summer Dance 2021, Dansk Danseteater

Fremragende tredelt danseprogram på Ofelia Plads

Dansk Danseteater er tilbage med konceptet ”Copenhagen Summer Dance” på Ofelia Plads, der kombinerer moderne dans med mondæne omgivelser.

5 ud af 6 stjerner

Alleryderst på molen kaldet Ofelia Plads ved Skuespilhuset i København har Dansk Danseteater igen i år stillet op til ”Copenhagen Summer Dance”. Og med udsigten til operahus på den ene side og kongehus på den anden side og med solnedgangens farvespil i havnebassinet som baggrundskulisse er der lagt op til en højkulturel aften.

Men dét får programmets første gæstespil hurtigt spoleret. For når Uppercut Danseteaters koreograf og halve lederduo, Stephanie Thomasen, sender fem

Dette indlæg kræver abonnement

Artiklen er udgivet både på mortenhede.dk og i Jyllands-Posten. Opret abonnement til en valgfri pris her, og få adgang til alle anmeldelser og artikler på mortenhede.dk, eller besøg jp.dk for at læse videre.

Vær opmærksom på, at abonnementet udelukkende er til personlig brug. Dit login må derfor ikke deles med andre, ligesom du ikke må printe eller kopiere indholdet uden særskilt tilladelse.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Vil du dele indlægget?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere