ANMELDELSE: Copenhagen Summer Dance 2021, Dansk Danseteater

Fremragende tredelt danseprogram på Ofelia Plads

Dansk Danseteater er tilbage med konceptet ”Copenhagen Summer Dance” på Ofelia Plads, der kombinerer moderne dans med mondæne omgivelser.

5 ud af 6 stjerner

Alleryderst på molen kaldet Ofelia Plads ved Skuespilhuset i København har Dansk Danseteater igen i år stillet op til ”Copenhagen Summer Dance”. Og med udsigten til operahus på den ene side og kongehus på den anden side og med solnedgangens farvespil i havnebassinet som baggrundskulisse er der lagt op til en højkulturel aften.

Men dét får programmets første gæstespil hurtigt spoleret. For når Uppercut Danseteaters koreograf og halve lederduo, Stephanie Thomasen, sender fem friske fyre ind på scenen i værket ”Benched”, så bliver det både frækt, frejdigt og folkel

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere