ANMELDELSE: De usynlige, Sjællands Teater og Holberg Teatret

Autentisk Holberg med "De usynlige" på Tersløsegaard

Ludvig Holbergs komedie "De usynlige" opsættes i traditionel stil og Tersløsegaards historiske rammer af Sjællands Teater og Holberg Teatret.

4 ud af 6 stjerner

På Ludvig Holbergs smukke sommerresidens, Tersløsegaard ved Sorø, lever Holbergs arv i bedste velgående. Hovedbygningen, hvor han selv boede i årene 1745-1754, er i dag et museum med klenodier fra Holbergs liv og levned, samt med særudstillinger om den teatertradition, som han var med til at grundlægge i Danmark for præcis 300 år siden.

Denne sommer har Sjællands Teater i samarbejde med Holberg Teatret indtaget haven bag stuehuset, hvor de opfører den mindre kendte men aldeles morsomme komedie "De usynlige".


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere