ANMELDELSE: Den komiske uskyld, Café Liva

Fornøjelig, nostalgisk og satirisk velformuleret foredragsshow

Flemming Jensens "Den komiske uskyld" er som en iscenesat erindringsbog, der rummer mange af Jensens facetter som humorist og satiriker.

4 ud af 6 stjerner

I år er standuprevyen "Pladderhumorister", der har haft fem sæsoner på Café Liva i Nyhavn, sat på pause, og i stedet byder teatret på foredragsshowet "Den komiske uskyld" med standuprevyens ældstemand, Flemming Jensen. Han er dog ikke helt alene på scenen, men får dygtigt musikalsk opbakning af Lars Fjeldmose på klaver og Eva Skipper på bas.

Showet er en samling af revytekster, viser og videoklip fra et levet liv i humorens tegn, som bliver samlet i et yderst velsammensat forløb med manuskript af Flemming Jensen selv og iscenesættelse af Lars Knutzon.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere