ANMELDELSE: Den store brand, Teatret Svalegangen

Vi bliver opslugte af kulisserne, der ikke er der

s epos “Den store brand” om flygtningekriser og landegrænser bliver smukt og velfortalt teater på .

5 ud af 6 stjerner

Det var i 2017, at tyske havde premiere på stykket “Das grosse Feuer”, hvor den talte klart ind i den flygtningekatastrofe, der især i de år fyldte i mediebilledet. Her fem år senere er “Den store brand”, som titlen lyder i den danske oversættelse, ikke mindst en kommentar til den blussende krig i Ukraine. Om broderskab, uretfærdighed og afmagt.


Du bestemmer selv prisen

Få ubegrænset adgang på mortenhede.dk til en valgfri månedlig pris. Du kan til enhver tid opsige abonnementet eller ændre prisen.

Bemærk! Abonnementet er personligt og kun til privat brug.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere