ANMELDELSE: Eks-mænd, Folketeatret

Midtlivskrisekomedie i klassisk road movie-format

Med komedien ”Eks-mænd” er Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard tilbage som komisk makkerpar med karikerede karakterer og psykologisk dybde.

4 ud af 6 stjerner

Ved et løjerligt tilfælde støder Flemming og John på hinanden ved sikkerhedstjekket i den lille lufthavn ved byen Santiago de Compostela i Spanien. De kender ikke hinanden i forvejen og har intet andet tilfælles, end at Flemming nu er gift med Johns ekskone. 

Ellers er de vidt forskellige. Flemming er struktureret og mådeholdende, mens John er kreativ og spontan. Flemming lever et rutinepræget forstadsliv som tandlæge i Virum, og John er filminstruktør og lever på sit efterhånden 25 år gamle, Robert-prisvindende one-hit-wonder. Flemming er træmand, og John er "tjuhej-mand".

Da deres fly bliver aflyst, og de mødes igen ved den sidste ledige udlejningsbil, er begyndelsen på en klassisk road movieåbenlys.

Gratis anmeldelser af aktuelle forestillinger

På mortenhede.dk får du gratis adgang til anmeldelser af aktuelle forestillinger. Ældre anmeldelser og øvrige artikler på mortenhede.dk kræver et abonnement.

Ønsker du fuld adgang, kan du prøve det gratis i 14 dage her!

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere