ANMELDELSE: Ganløse Revyen 2019

Ganløse Revyen går lige i maven

Der er god stemning og lækker buffet på Ganløse Kro, hvor en munter og musikalsk, men også ufarlig Ganløse Revyen spiller i denne sommer.

4 ud af 6 stjerner

En stor del af en god revy er maden før forestillingen. Nogle steder er der buffet, andre steder en anrettet tallerken. Nogle steder sidder vi ved små borde, og andre steder ved langborde på række. Og nogle få steder skal man altså have spist hjemmefra.

En anmelderkollega begyndte allerede for måneder siden at tale om maden på Ganløse Kro. Det er min første tur til Ganløse Revyen, og derfor havde jeg kun min kollegas ord for, at der var noget at se frem til.

Maden – og de våde varer dertil – bringer os tættere sammen. Nogle gange bliver det på andægtig vis som i Karen Blixens ”Babettes Gæstebud”, og andre gange bliver det som i komediefilmen ”Julefrokosten” fra 1976. Men det skaber altid et fællesskab.

På Ganløse Kro er fællesskabet dog ved at tage overhånd.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere