ANMELDELSE: Ganløse Revyen 2022

Ganløse Revyen underholder trods tvivlsomme tekster

Instruktøren og de medvirkende i Ganløse Revyen har fået det bedst tænkelige ud af teksterne, hvor der er langt imellem de originale idéer.

4 ud af 6 stjerner

Ganløse Kro er blevet opgraderet med airconditions. Tænk engang – siden 1970’erne, hvor kroen blev et regulært spillested, har folk ædt og danset foran scenen, mens sveden pjaskede fra panden. Skal det nu pludselig være slut?

Men når vi på en lun sommeraften sidder stuvet sammen ved langborde i det lavloftede lokale, og vi har indtaget en solid 3-retters i klassisk krostil, så er det ikke en revy, vi trænger til. Så er det nærmere en dukkert i den lokale andedam, vi higer efter.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere