ANMELDELSE: Harmoniens Revyperler 2022

Revynumre får hurtigt klassikerstatus hos Revyperler i Rødvig

Harmoniens Revyperler imponerer med dygtige medvirkende, men blandingen af gamle og nyere numre placerer revyens koncept imellem to stole.

4 ud af 6 stjerner

Sommerrevyerne har for alvor ramt landet, og der bliver i disse måneder klappet ad skønplatte sketcher, smukke viser, krasbørstige bemærkninger og lækre trin fra Hjørring i nord til Nykøbing Falster i syd.

Nu er tiden inde for Revyperler i Rødvig, der i en årrække – omend med skiftende ledelser – har fejret revygenren ved at genopføre nogle af de bedste numre fra fortidens revyer. Det er generelt ikke comme il faut at genbruge gamle numre i en revy, men til Revyperler er det indbygget i konceptet. Kunsten må så være at være Danmarks bedste revycoverband.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere