ANMELDELSE: Hjørring Revyen 2021

Træg Hjørring Revyen er stadig i tidens og revyens ånd

Hjørring Revyen er måske landets mest gakkede, skæve og morderne – også selvom iscenesættelsen af dette års revy hænger lidt i bremserne.

4 ud af 6 stjerner

Hjørring Revyen fik sidste år – og det vil sige i 2019 – topkarakter fra denne anmelder for sin moderne og noir-agtige revy. Lige nu er der revyer, der fornyer sig. Nogle steder med standup, andre steder med varietéshow, og så er der revyen i Hjørring.

Det er ikke, fordi de gakkede karakterer og skæve sketcher er nye i revysammenhæng. Heller ikke i Hjørring Revyen, hvor blandt andre Per Pallesen skabte sin groteske karakter Mathiesen. Og Trine Gadebergs pludseligt landskendte Pelle passer godt ind i den tradition.

Men Hjørring Revyen viste i 2019 en særlig fornemmelse for at kombinere tidstypisk komik med den traditionelle og delvist absurde revytradition. Det er ikke meget anderledes i år, men vi ser dog, hvor snæver grænsen er imellem gal og genial.

Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere