ANMELDELSE: Køge Sommerrevy 2022

Den nye Køge Sommerrevy kommer rigtig skidt fra start

Rødvig var for lille til to revyer; nu er den ene af dem rykket til Køge, men den første sæson er præget af stilmæssig rod og ringe timing.

2 ud af 6 stjerner

Der burde skrives om revyfejden i Rødvig, som har udspillet sig over de seneste par år sideløbende med covid. Først var Rødvigrevyens ”Revyperler” aflyst på grund af nedlukninger, men da restriktionerne blev ophævet, var den pludselig erstattet af et nyt hold, der gik under navnet Harmoniens Revyperler.

Blev Rødvigrevyen kuppet eller overhalet indenom? Det kommer vist an på, hvem der fortæller historien.

Sidste år forsøgte begge revyer at overleve på hver sit spillested i byen.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere