ANMELDELSE: Medea, Det Kongelige Teater

Vreden buldrer i Det Kongelige Teaters opsætning af ”Medea”

Signe Egholm Olsen og Rasmus Bjerg forsvarer forbilledligt deres usympatiske roller i Det Kongelige Teaters opsætning af tragedien ”Medea”.

3 ud af 6 stjerner

Titelrollen i Euripides’ omtrent 2500 år gamle tragedie ”Medea” står stadig i dag som ét af teaterhistoriens mest markante kvindeskikkelser. Hendes mand, den opportunistiske Jason, har forladt hende og deres to sønner til fordel for kong Kreons datter. Vrede og hævntørst fylder hende, men hævnen kræver kvindelist, og prisen er den højeste, som en mor kan betale.

Netop dette formidler skuespiller Signe Egholm Olsen forbilledligt i Det Kongelige Teaters nye opsætning af ”Medea”. Vi hører hende først inde fra huset, hvor hendes vrede får hele salen t

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere