ANMELDELSE: Menstrup Revyen 2021

Vi smiler med velbehag ad årets Menstrup Revyen

Dette års Menstrup Revyen byder på masser af gode kvaliteter, men revyen har brug for, at der bliver taget et stilmæssigt konsekvent valg.

4 ud af 6 stjerner

Menstrup Revyen er måske ikke dén revy, hvor vi sidder og klasker os allermest på lårene af grin. Det skyldes dels en samling tekster, som trods deres absurde og finurlige udtryk, ikke er tætpakket med pointer, og dels er revyen sammensat af meget andet, end klassiske sketches, der skal få latteren til at rulle i festsalen på Menstrup Kro.

Til gengæld har revyen mange andre kvaliteter, som gør den til en både seværdig og unik nål på revylandkortet. Ikke mindst har den i år fået et ordentligt skvæt af, hvad man vel bedst kan beskrive som Monty Python-humor.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere