ANMELDELSE: Mød mig på Cassiopeia, Nyborg Voldspil

Folketeatrets uheldige fortolkning blev ikke bedre i Nyborg

Skønne koreografier og smilende medvirkende får amatørcharmen til at overskygge Nyborg Voldspils uskarpe udgave af "Mød mig på Cassiopeia".

3 ud af 6 stjerner

De har spillet år efter år under åben himmel i Nyborg. Borgmesteren takker igen-igen alle borgere og medvirkende flere gange for at bakke op om Nyborg Voldspil, ligesom foreningsformanden Jesper Bech Madsen takker de samme, samt sender en særlig tak kommunen og sponsorerne. Uden jer, uden os, uden dem og uden hinanden var intet af det muligt, må vi forstå.

Premieretalerne, der indleder forestillingen denne fredag aften, indeholder foruden alle taksigelserne også både referat, analyse og vurdering af forestillingen.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere