ANMELDELSE: Nordkraft, Aalborg Teater

Vi går glip af karaktererne i Aalborg Teaters "Nordkraft"

Idéerne er for mange og fravalgene for få i Jennifer Vedsted Christiansens kaotiske musikforestilling "Nordkraft" på Aalborg Teater.

3 ud af 6 stjerner

Jakob Ejersbos roman "Nordkraft" fra 2002, der også blev filmatiseret i 2005, opsættes nu i en musikalsk teaterversion på Aalborg Teater. Musikken er nykomponeret af sangeren og sangskriveren Selina Gin og rummer en moderne, elektronisk poplyd, der passer fremragende til det miljø og de stemninger, som beskrives i Jakob Ejersbos roman.

Forestillingen varer tre timer med to pauser, og de tre dele er ligesom i bogen dedikeret til de tre hovedpersoners fortællinger. Jennifer Vedsted Christiansen, der står bag både dramatiseringen og iscenesættelsen, har ydermere adskilt de tre de

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere