ANMELDELSE: Pride – en forestilling af Falk Richter, Det Kgl. Teater

Kald det queerlighed

Det Kgl. Teaters velskabte ”Pride” blæser til kamp for LGBT-personers rettigheder, men i Skuespilhuset møder den kun et nikkende ekkokammer.

4 ud af 6 stjerner

Det er den tyske skuespiller og instruktør Falk Richter, der står bag performanceværket ”Pride” på Det Kongelige Teater i København. Og det er blevet til en virkelig sjov, fængende og sansebombarderende forestilling, der trods sin to timer lange maskingeværsalve imod den samme skydeskive aldrig bliver lang i spyttet.

Det skyldes blandt andet Wolfgang Menardis vidunderlige, roterende spejl-scenografi og Andy Besuchs farverige og humoristiske kostumer. Og det skyldes Falk Richters overskudsagtige kollage-iscenesættelse, der ligesom découpage er lag på lag af billeder, lak og glimmer. Indimellem fore

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere