ANMELDELSE: Romeo & Julie, Odense Teater

Flagrende og febrilsk "Romeo & Julie" på Odense Teater

Kongens Have i Odense danner ramme om Odense Teaters musikalske udendørsversion af "Romeo & Julie", der ikke har meget Shakespeare tilbage.

2 ud af 6 stjerner

Det har vist ikke været en rigtig teatersæson, hvis vi ikke har set Shakespeares "Romeo & Julie" mindst én gang. I år er det Odense Teater og Aarhus Teater, der begge har fået idéen. Og de har tilfælles, at de begge har indhyllet tragedien og Niels Brunses oversættelse i musik og sange. Men derudover er Odense Teaters "Romeo & Julie" den diametrale modsætning af Aarhus Teaters 6-stjernede ditto tidligere på året.

Hvor vi i Aarhus var smukt pakket ind i Mathias Herslands scenografiske lysdesign, er vi hos Odense Teater overladt til vejrgudernes lunefulde lyssætning.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere