ANMELDELSE: Sne, Bornholms Teater

"Sne" er hyggelig og underholdende trods sine problemer

Bornholms Teater ender desværre sin bornholmerkrønike lidt for langt fra det lokale afsæt, der gjorde trilogiens første dele interessante.

3 ud af 6 stjerner

På det tudsegamle Rønne Theater, hvor de undseelige ydre dækker over et både moderne, gennemrestaureret, hyggeligt og rummeligt teaterhus, spiller man i disse dage den tredje og sidste del af teatrets bornholmerkrønike. Tre forestillinger, der er "nyskrevet dansk dramatik med et bornholmsk fokus og afsæt", som det hedder på teatrets hjemmeside. Men det bornholmske islæt synes at sygne hen igennem trilogien.

Først var det dramaet "Besat" (2019) af Jesper Bræstrup Karlsen, der satte smerteligt fokus på den befrielse, vi fejrede i resten af Danmark om aftenen den 4. maj 1945 og de efterfølgende dage, mens bomberne stadig føg om ørene på bornholmerne. Derefter kom musikforestillingen Opret abonnement for at læse videre

Dette indhold kræver et abonnement på mortenhede.dk. Opret et abonnement for at få ubegrænset adgang til alle anmeldelser og artikler. Abonnementet koster 79,- kroner om måneden.

Vær opmærksom på, at abonnementet er personligt og kun til privat brug

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere