ANMELDELSE: Svendborg Sommerrevy – Rottefælden 2022

Stærk revy i Svendborg, men Rottefælden skal genfinde sin stil

Rottefælden har skiftet navn til Svendborg Sommerrevy, men den fortrinlige 50-års jubilar Jan Schou er stadig revyens absolutte frontfigur.

4 ud af 6 stjerner

Nu er Rottefælden kommet til byen. Siden 1881 har Svendborgs revy ellers spillet i det såkaldte ”Rottefælden” i skoven, der i dag huser BaggårdTeatret, men fra og med sidste år har revyen haft til huse i det mondæne Svendborg Teater i bymidten. Revyledelsen er i samme omgang skiftet ud med yngre kræfter i form af skuespillerparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid Nielsen. Men de 139 års historie mener de altså, at de har fået med i købet.

Og visse elementer af Rottefælderevyen synes da også at være bevaret.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere