ANMELDELSE: The Producers, Det Ny Teater

Preben Kristensen og Sebastian Harris i formidabelt parløb

Der er noget Olsen Banden-agtigt over planen i ”The Producers”, hvor to musicalproducenter vil tjene penge på at lave et stensikkert flop.

4 ud af 6 stjerner

Den anerkendte Broadway-musicalproducer Max Bialystock er blevet sablet ned af anmelderne efter sin seneste produktion; en gakket musicalversion af ”Hamlet”. Forestillingen er en fiasko. Nu vandrer han rundt i gaderne og synger om, hvem han var engang, mens han vender snuden hjemad mod at gabende hul i regnskabet.

Men da den multineurotiske revisor Leo Bloom kommer forbi for at få styr på tallene, falder han over en matematisk kuriositet. Man kan faktisk tjene flere penge på en fiasko, end på en succes.

Denne artikel kan også læses på jyllands-posten.dk.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere