ANMELDELSE: The Supreme Gentleman, Betty Nansen Teatret

Vi får sympati for terroristen i "The Supreme Gentleman"

Mathias Skov Rahbæk leverer med små greb en stor skuespilpræstation i Nanna Cecilie Bangs "The Supreme Gentleman" på Betty Nansen Teatret.

4 ud af 6 stjerner

Efter at have spillet på Aarhus Teater med Jacob Madsen Kvols på scenen og med iscenesættelse af Liv Helm og Nathalie Mellbye, er Nanna Cecilie Bangs monolog "The Supreme Gentleman" nu rykket til Frederiksberg. Til opsætningen på Betty Nansen Teatret er Nanna Cecilie Bang selv krediteret som iscenesætter, mens Liv Helm og Nathalie Mellbye står som idéudviklere sammen med dramatikeren. I øvrigt har skuespiller Mathias Skov Rahbæk overtaget rollen.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere