ANMELDELSE: Tivoli Varietéen, Glassalen

En sær blanding af burlesque og hummer-bisque

Tivoli Varietéen byder i år på flamenco, et balstyrisk swingorkester og en sabelsluger, men talkshow-elementerne ødelægger varietéoplevelsen.

4 ud af 6 stjerner

Rasmus Botoft er vært, når Tivoli byder på varieté i Glassalen. Blandt de optrædende i denne sæson er musiker og sanger Alice Carreri, flamencodanser Selene Muñoz og sabelslugeren Lucky Hell. Og på den måde lever Tivoli Varietéen op til varieté-genren med forskellige acts, der både overrasker og underholder.

Publikum kender ikke programmet på forhånd, hvilket gør overraskelsen endnu større. Og sikke glædelige overraskelser vi får. Selene Muñoz er i den absolutte elite af danske dansere, og hendes optrædener kan forføre og imponere hver eneste gang.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere