ANMELDELSE: 5 kvarter ved 200 grader, »TEATRET«

Varme emner og virtuose pauser i "5 kvarter ved 200 grader"

Tre meget forskellige mandetyper debatterer klima, kunst og eksistens over kødgryderne i "5 kvarter ved 200 grader" af »TEATRET«.

5 ud af 6 stjerner

Hvor langt skal man egentlig strække sig for at bevare den gode stemning? Hvor meget skal man gå på kompromis med sine holdninger og værdier for ikke at træde sine nærmeste over tæerne? Temmelig meget, erfarer vi i den stille farce "5 kvarter ved 200 grader" af det legendariske projektteater »TEATRET« fra Aarhus.

Toke og hans svigerfar ankommer til ødegården i Sverige, hvor Tokes far holder til. Sammen skal de tre meget forskellige mænd forberede påskefrokosten, før kvinderne ankommer dagen efter.


Bliv abonnement til en valgfri pris

Du skal være abonnent for at læse og lytte til indhold på siden. Du vælger selv prisen (min. 50,- kroner om måneden), og du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

50,- kr om måneden
75,- kr om måneden
100,- kr om måneden
150,- kr om måneden
200,- kr om måneden

Er du allerede abonnent? Log ind her.


Hvad er mortenhede.dk?

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet professionelt som landsdækkende teateranmelder på mortenhede.dk og andre medier siden 2012. Jeg lægger vægt på uafhængighed og saglighed. Jeg tror ikke på ‘akademiseren’ over scenekunsten, men på den reelle teateroplevelse og dens betydning for os som publikum.

På mortenhede.dk kan du blandt andet læse mine anmeldelser – også dem, der er udgivet på andre medier som eksempelvis Jyllands-Posten og Teateravisen, hvor jeg er fast freelancer. Derudover finder du nyhedsartikler, interviews, podcast-episoder og andet journalistik, som jeg finder tid til at lave imellem anmeldelserne.

Jeg håber, du vil oprette et abonnement og dermed støtte den uafhængige teaterjournalistik.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere