ANMELDELSE: Arbejder – Sange fra hjertet, Team Teatret og Teatret Møllen

Arbejdersangbogen fortolkes musikalsk og delvist scenisk

Team Teatret og Teatret Møllens teaterkoncert "Arbejder - sange fra hjertet" giver arbejderbevægelsens sange mening i en ikke særlig rød tid.

4 ud af 6 stjerner

Når jeg ser et rødt flag smælde, så tænker jeg først og fremmest på en svunden tid. Det er svært at få øje på arbejderbevægelsens projekt i disse tider. De røde partier har blandet blod med de blå – ikke kun i den seneste regeringsdannelse, men efterhånden igennem adskillige valgperioder. Og debatten om afskaffelsen af Store Bededag, der fik de faglige organisationer op af stolene, savnede argumenter om arbejderklassens velfærd og blev blot et spørgsmål om konfirmationspraktik og forhandlingstaktik.

Kan man overhovedet stadig synge sange fra arbejdersangbog

Dette kræver et premium-abonnement

Få ubegrænset adgang til mortenhede.dk ved at oprette et premium-abonnement. Prisen er 99,- kroner om måneden. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Med et premium-abonnement får du adgang til hele arkivet med over 1000 anmeldelser af teater, samt aktuelle og eksklusive artikler. Derudover er du med til at støtte den professionelle teaterkritik og teaterjournalistik.

Har du allerede et login? Log ind her.

Skal andre høre om dette?

Denne side anvender cookies. Ved brug af hjemmesiden accepterer du samtidig anvendelsen af cookies.  Læs mere